Contract Zomer & Keuning

0
(0)

Wow ik kan het nog niet geloven, maar het is echt waar!
Donderdag heb ik een uitgeefcontract getekend van Uitgeverij Zomer & Keuning! Door corona kon ik het helaas niet op locatie komen tekenen, wat wel een beetje jammer was. Het zijn vreemde tijden. Maar ik heb er desondanks toch een leuke dag van gemaakt en het thuis gevierd met mijn vriend.
Ik heb het daarna een aantal dagen lekker rustig aan gedaan om het allemaal te verwerken, maar nu is het tijd de draad weer op te pakken. Er is nog veel te doen! Het boek, dat overigens ‘Liefde en ananas’ gaat heten is dan weliswaar af, maar er moet nog wat aan geschaafd worden. Dan komt het waarschijnlijk volgende zomer uit, maar tegen die tijd laat ik dat nog wel weten!
Daarnaast ben ik bezig met een kort verhaal en heb ik ook al idee├źn voor een nieuw boek. Aan de slag dus!

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om deze te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemtelling: 0

Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die dit bericht waardeert.

Omdat je dit bericht nuttig vond...

Volg ons op sociale media!